Ankara'da poligonda intihar! Eğitmen arkasını döndü olanlar oldu

Ankara'nın Çankaya ilçesinde poligonda ateş eden bir kişi, gözetmenin anlık boşluğunda tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde poligonda ateş eden bir kişi, gözetmenin anlık boşluğunda tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, saat 20.00 sıralarında Çayyolu Mahallesi'nde bulunan bir atış poligonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, atış eğitimi yapmak için poligona gelen S.B., gözetmen eşliğinde atış yaptığı sırada tabancayı kendisine çevirerek ateş etti. S.B., başına isabet kurşunla yere yığılırken gözetmen, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde S.B.'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, poligon çalışanlarının ifadelerini aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da alternatif güzergahlar açıklandı
Ankara'nın 36 kilometrelik metro hattında duraklar belli oldu
Ankara'da 20 Eğlence Mekanının Ruhsatı İptal
Ankara'da Perşembenin gelişi Çarşambadan belliymiş
Çubuk'ta Otomobilde Ölü Bulunan 2 Genç Toprağa Verildi