Ankara’da ortak cinayeti! Arabada vurup kaçtı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi aralarında anlaşmazlık olan ortağını otomobilde vurdu. Göğsünden vurulan L.İ. hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelinin peşinde.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi ortağını öldürdü.

İddialara göre, olay saat 18:30 sıralarında Çankaya ilçesi Cinnah Caddesi'nde aralarında anlaşmazlık olan iki ortak arasında meydana geldi. 41 numaralı bina önünde bir kişi 06 DYY 502 plakalı Opel marka otomobilde bulunan ortağı L.İ.'ye iki el ateş etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Göğsünden vurulan L.İ. hayatını kaybederken şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katılımevim Soruşturmasında Şirket Yöneticilerinin Malvarlıkları Donduruldu
Belediye otobüsünde yolcular ölümden döndü
Evi arılar bastı: Arıların soktuğu kadın hastanelik oldu
İsrail Bağlantılı Dolandırıcılık Çetesine Yapılan Operasyonda 201 Gözaltı
Otomobil İnşaat Kazısına Uçtu: 2 Kişi Yaralandı