Ankara'da meydana gelen 7 depremden sonra 1 evin yıkıldığı bildirildi

Son dakika bilgisine göre Ankara'da saat 22.53'te merkez üssü Kalecik olan depremde müstakil bir ev hasar gördü.

Ankara'da saat 22.53'te merkez üssü Kalecik olan depremde müstakil bir ev hasar gördü.

Ankara'da saat 22.53'te merkez üssü Kalecik olan deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sincan 1901 Caddede bulunan Erkan Akçay'a ait bir müstakil evde çatlaklar meydana geldi.

Akçay ve eşi ile birlikte 5 çocuğuyla depreme evde yakalandı. Evde oturdukları anda avizenin ve eşyalarının sallandığını söyleyen Akçay, evin duvarlarında derin çatlaklar oluştuğunu belirtti.

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı eve giremediklerini belirten Akçay, evlerinin önüne yaktıkları ateşle ısındıklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da sır açığa çıkarılıyor: Midas değil babası
Ankara'da Eylem: Alacaklarını İstiyorlar
Ankara’da servis aracı tıra arkadan çarptı: 1’i ağır 7 yaralı
DRİFTÇİLERE EV HAPSİ
"Ankara'nın Dört Beyazı" Dünya Sahnesinde