Ankara’da metro istasyonlarını sular bastı, yollar göle döndü, sürücüler mahsur kaldı

Ankara'da sağanak yağış sonrası metro istasyonlarını sular bastı, seferlerde aksaklık yaşandı.

Ankara'da sağanak yağış sonrası metro istasyonlarını sular bastı, seferlerde aksaklık yaşandı. Yollar göle dönerken sürücüler araçlarında mahsur kaldı.

Başkentte şiddetli sağanak sebebiyle metro istasyonlarını su bastı, yollar sular altında kaldı. Yağışın en çok hissedildiği yerlerden olan Çayyolu Metro İstasyonu'nda seferler dururken Eskişehir Yolu'nda biriken sular sebebiyle de trafik durma noktasına geldi. Araçlarının içerisinde mahsur kalan sürücüler kurtarılmayı beklerken, belediye ekiplerince de biriken suları tahliye etme çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KATİLE 126 YIL HAPİS
İstanbul'da Dev Operasyon: Ünlü İsimler Gözaltına Alındı
3 saatlik emek böyle uçtu gitti
Gözaltı 21! Listede Konya var
Otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı