Ankara'da iki yük treni çarpıştı! 2 ölü 2 yaralı

Ankara'nın Kalecik ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında iki yük treni çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle trenlerin bazı vagonları raydan çıkarak yan yatarken 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Kalecik-Kırıkkale yolunun 6'ncı kilometresinde iki yük treni çarpıştı.

Kazada, makinistler Hanifi Adem Yüksel ve Ömer Baltat hayatını kaybetti, diğer makinistler Mehmet Karaağaç ve Murat Özyılmaz yaralandı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Çarpmanın şiddetiyle trenlerin bazı vagonları raydan çıkarak yan yattı.

Şükür ki vagonlar boştu

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası Genel Sekreteri İsmail Özdemir, kazaya ilişkin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çankırı ve Kayseri'den hareket eden yük trenlerinin Kalecik istasyonu yakınında saat 06.30 sıralarında çarpıştığını söyledi.

Her iki trenin de vagonlarının boş olduğunu belirten Özdemir, trenlerde 4 makinist dışında kimsenin bulunmadığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da 55 bin kilo satıldı! Bayram öncesi kuyruk uzadıkça uzuyor
Ankara'da 105 kişiye gözaltı
Ankara'nın hızlı gençlerinin önünü yeni kanun kesti
Ankara.app: 140 bin liradan kaçan sürücüler soluğu burada aldı