Ankara'da iki gazinin darbedilmesi

Milli Savunma Bakanlığından, Ankara'da iki gazinin darbedilmesine karışan şüphelilerden, Bakanlık olarak şikayetçi olunduğu ve gazilerin yanında davaya katılma talebinde bulunulduğu bildirildi

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığından, Ankara'da iki gazinin ve ailelerinin darbedilmesi olayına karışan şüphelilerden Bakanlık olarak şikayetçi olunduğu ve gazilerin yanında davaya katılma talebinde bulunulduğu bildirildi.

Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, gaziler İbrahim Kızılkaş ve Muzaffer Oktay ile ailelerinin pazar günü darbedildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Darp olayı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarına ve aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin manevi şahsiyetine karşı gerçekleştirildiğinden, şüphelilerden Milli Savunma Bakanlığı olarak şikayetçi olduk ve gazilerimizin yanında davaya katılma talebinde bulunduk." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!