Ankara'da halk otobüsünün sahibi gözaltında

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili özel halk otobüsünün sahibi gözaltına alındı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün kaza yapması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili 3 savcı görevlendirilirken, yürütülen soruşturma kapsamında özel halk otobüsünün sahibi İ.Ç. gözaltına alındı.

Özel halk otobüsü şoförünün işe alınırken gerekli yeterlilik belgelerini Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne göndermediği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden işe başlaması konusunda uygunluk raporunun alınması gerekirken, araç sahibi İ.Ç'nin bu belgeleri temin ederek belediye ekiplerine sunmadığı, araç sahibi İ.Ç.'nin bu nedenle gözaltına alındığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Türkiye'nin başkenti su altı şehrine döndü
KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN SÜRÜKLENDİLER
GÖLE DÖNEN YOLA OLTA ATTI
Ankara'da Gökyüzü Delindi! O İlçelerde Yaşayanlar Dikkat: Saat Verilerek Uyarıldı
Ankara'da Aniden Bastıran Yağış Hayatı Felç Etti! Sincan Sular Altında