Ankara'da gece yarısı patlama

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Ankara'nın Mamak ilçesi Mutlu caddesi üzerinde bulunan bir binada saat 03.00'te meydana geldi. 4 katlı binanın üçüncü katında iddialara göre doğalgaz nedeniyle patlama yaşandı.

Patlamanın ardından binada yangın çıkarken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

Binada yalnız yaşadığı öğrenilen 50 yaşındaki L.Ü. ambulansla hastaneye sevk edilirken itfaiye ve doğalgaz ekipleri binada çalışma başlattı. Güvenlik nedeniyle bina tahliye edilirken patlamanın kesin nedeni ekiplerin çalışması ile belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara’da hava aniden bozacak: Gece kar yağışı geliyor
Dünyanın En Büyük Adalet Sarayı Ankara’da Yükseliyor
Ankara'da bu camide yardım istenmiyor
Ankara'ya kar yağdı
Ankara’da 24 saatte 4 deprem! İlçelerde art arda sarsıntılar