Ankara’da eski kocası tarafından öldürülen Pelin toprağa verildi

Ankara'da eski kocası tarafından öldürülen Pelin Ceylan, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ankara'da eski kocası tarafından öldürülen Pelin Ceylan, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ankara'da sokak ortasında eski eşi Mehmet E.'nin (55) silahlı saldırısına uğrayan 3 çocuk annesi Pelin Ceylan (47), 13 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün gece kaybetmişti. Çankaya ilçesinde özel hastanenin morgundan alınan Ceylan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından Ceylan'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'na getirilerek toprağa verildi. Cenazeye Pelin Ceylan'ın çocukları, komşuları, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı.

Ceylan'ın 2 yıllık komşusu Banu Lökbaş, Pelin ile her gün görüştüklerini anlatarak, "Pelin, çok iyi bir insandı, merhametli ve hayat doluydu. Kedileri, köpekleri, hayvanları çok severdi. Çocuklarını çok severdi. Çok iyi bir anneydi. Çok erken ayrıldı aramızdan" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İNEK SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme
Konya dahil 54 ilde kaçakçılık operasyon: 294 şüpheliye adli işlem
Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı