Ankara'da DEAŞ operasyonu! Sosyal medya ve internette paylaşılan videolar ele verdi

Ankara polisinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Zanlıların kimlikleri, sosyal medya platformları ve internet kanallarında paylaşılan videoların teknik analizleri sonucunda tespit edildi

Ankara polisinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce; çatışma bölgelerinde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri bilgileri elde edilen ve örgüt mensuplarının bulunduğu sosyal medya platformları ve internet kanallarında paylaşılan videoların teknik analizleri neticesinde kimlikleri tespit edilen 2 şüpheliye yönelik olarak il genelinde eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eşzamanlı operasyon neticesinde 2 şüpheli yakalandı.

Aramalarda ele geçirilen çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyale el konulduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
Göztepe Süper Lig'e çıktı, ortalık savaş alanına döndü
Patenle tehlikeli yolculuk acı bitti: 14 yaşındaki Berat hayatını kaybetti
Emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar'ı arama çalışması 4’üncü gününde
Konya dahil 42 ilde 321 torbacı enselendi