Ankara’da bayramlaşma buluşması: Siyaset ve STK’lar aynı çatı altında

Ankara’da AHİD’in bayramlaşma programı yoğun katılımla yapıldı. Siyasetçiler ve STK temsilcileri birlik, dayanışma ve paylaşma mesajı verdi.

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, dernek genel merkezinde gerçekleştirildi. Programa milletvekilleri, bürokratlar, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik ve dayanışma vurgusu

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Ramazan boyunca yürütülen yardımlara değinerek dayanışma ve paylaşma kültürünün önemine dikkat çekti. İhtiyaç sahibi ailelere yapılan desteklerin süreceğini ifade etti.

Siyasilerden ortak mesaj

Programa katılan milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ankara’nın ortak payda olduğuna dikkat çekilerek, hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

“AHİD birleştirici bir yapı”

Konuşmalarda AHİD’in farklı kesimleri bir araya getiren önemli bir platform olduğu belirtilirken, bayramlaşma geleneğinin toplumsal birlik açısından önemli olduğu kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Türkiye'nin başkenti su altı şehrine döndü
KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN SÜRÜKLENDİLER
GÖLE DÖNEN YOLA OLTA ATTI
Ankara'da Gökyüzü Delindi! O İlçelerde Yaşayanlar Dikkat: Saat Verilerek Uyarıldı
Ankara'da Aniden Bastıran Yağış Hayatı Felç Etti! Sincan Sular Altında