Ankara Valisi Vasip Şahin: ”İlimizde birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır”

Ankara Valisi Vasip Şahin, Düzce'de meydana gelen depremin ardından Ankara'da herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Düzce'de meydana gelen depremin ardından Ankara'da herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Düzce'ye geçmiş olsun. İlimizde birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Allah ülkemizi afetlerden muhafaza eylesin" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Düzce'de meydana gelen depremin ardından Ankara'da herhangi bir bölgesinden kötü haber alınmadığını belirterek "İvedilikle sahadaki ekiplerimizden bilgi aldık. Çok şükür ki Ankara'nın herhangi bir bölgesinden kötü haber almadık. Düzce ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Konsolosluk saldırısında kurşun yağmurunda kaldılar
Antalya’da yılın serbest fotoğraf ödülü İHA’ya
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı: Başhekimden ilk açıklama geldi
Fay Hattı Üstünde Tehlikeli Bekleyiş: Afyon Hazır Değil
SUÇ ŞEBEKELERİNE MART DARBESİ