Ankara Valiliği'nden yarın ve salı günü için buzlanma ve don uyarısı

Ankara Valiliği, 18 Ocak Pazartesi ve salı günü için muhtemel kar yağışı nedeniyle kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğini belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu

Ankara Valiliği, yarın ve salı günü için muhtemel kar yağışı nedeniyle kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden, trafik kazası riskleri ile ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz genelinde Pazartesi ve Salı gece ve sabah saatlerinde sıcaklıkların sıfırın altında olacağı tahmin edilmektedir. Düşük sıcaklıklar ve Pazartesi gecesi muhtemel kar yağışı nedeniyle kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden trafik kazası riskleri ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını rica ediyoruz."  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Memurların Sabır Taşı Çatladı: Ankara’da Balyozlu Protesto
Ankara’da 106 banka hesabına el konuldu
Ankara'da Kağıtlar Sanata Dönüştü
Ankara'ya yeni cazibe merkezi! Giden hayran kalıyor
Ankara’da Fabrika Yangını: Ekipler Hızla Müdahale Etti