Ankara Valiliği’nden Sinan Ateş cinayeti açıklaması

Ankara Valiliği bugün Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş olayı hakkında çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü açıkladı

Ankara Valiliği bugün Çankaya'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş olayı hakkında çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Çankaya İlçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÖZEL HAREKATI SOKAĞA İNDİREN OLAY
BÖYLE BABA OLMAZ OLSUN
Bafra’da 20 Yıllık Sır: Gülcan Yazıcı Cinayetinde Kritik Gelişme
MALUM TRAŞLILARA OPERASYON
Kaçmak isteyince yakayı ele verdi