Ankara Valiliği vaka artışı sebebiyle bazı tedbirler aldı

Yapılan açıklamada; "Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanısıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır" denildi

Ankara Valiliği şehirde artan koronavirüs vakalarının ardından 15 gün süreyle geçerli olacak kısıtlamaları duyurdu.

Yapılan açıklamada; "Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanısıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

15 GÜN SÜREYLE KISITLANDI

Valiliğin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara'da vaka sayılarında maalesef artış yaşanmaktadır.

Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanısıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır" denildi.

ANKARA Haberleri

Memurların Sabır Taşı Çatladı: Ankara’da Balyozlu Protesto
Ankara’da 106 banka hesabına el konuldu
Ankara'da Kağıtlar Sanata Dönüştü
Ankara'ya yeni cazibe merkezi! Giden hayran kalıyor
Ankara’da Fabrika Yangını: Ekipler Hızla Müdahale Etti