Ankara tıklım tıklım dolacak! Akın akın geliyorlar

Kurban Bayramı tatilinin ikinci gününde TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde akıcı bir trafik yaşanıyor. İstanbul'dan Anadolu yönüne giden araçlar nedeniyle Ankara istikametinde yoğunluk var.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşların şehirler arası yolculuğu devam ediyor. Tatilin ikinci gününde de TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde araç hareketliliği akıcı ancak yoğun bir şekilde sürüyor.

Ankara İstikametinde Yoğunluk Fazla

Otoyolun Hatipköy mevkisinde yapılan gözlemlere göre, Ankara istikametindeki araç yoğunluğu İstanbul yönüne kıyasla çok daha belirgin durumda. İstanbul istikametinde ise trafiğin daha rahat ve sorunsuz ilerlediği görülüyor.

Denetimler Aralıksız Devam Ediyor

Sürücülerin güvenli bir yolculuk yapması için jandarma trafik ekipleri güzergah boyunca denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına sahada olan ekipler; sürücüleri hız sınırları, emniyet kemeri kullanımı ve takip mesafesi konularında sık sık uyarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'ya 9 günlük uyarı! 4 şeyi yapmadan çıkmayın
Ankara'ya kadar en pahalısı 30 bin lira
Ankara'da istinat duvarı yağmura dayanamadı
Ankara'da hayatı durduran kaza! Bomba patladı sandık
Ankara 2 gün daha bu görüntüyü yaşayacak