Ankara’da edindiği tecrübeleri Konya’nın turizmi için aktaracak olan Bozkurt, “Konya’da, turizmin her dalında hizmet vermeye çalışacağım” dedi.
Hilton, Sheraton, Rixos ve Anadolu Hotels gruplarında üstlenilen görevler haricinde Ankara ATO Kongre ve Fuar Merkezi açılış Genel Müdürü olarak görev yapan Bozkurt, Uluslararası Turizm Profesyonelleri Skal Ankara’nın Başkanlığı ve Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği (ATİD) görevlerine de devam ediyor. Ayrıca Ankara Turistik Otelciler Derneği (ANTOD) ve Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) üyesi olan Bozkurt, Konya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Konya’nın kültürel varlıkları ile zengin, sanayisi ve ticareti ile gelişmiş bir şehir olduğunu dile getiren Bozkurt, “Konya turizminin her dalında hizmet vermeye çalışıyoruz. Sınıfında şehrin en iyisi olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, 12 yıllık tecrübesi ile işlettiğimiz sağlık kulübü, Roof Restaurant ve Bar’ı ile şehrin sosyal hayatına da kalite ve hareket getirmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.