Ankara-Samsun Yolunda Feci Kaza: 13 Yaşındaki Berra Eraslan'ın üzerine tırın tekeri düştü

Ankara-Samsun yolu üzerinde seyahat halindeyken, bir tırın fırlayan tekerleğinin üzerine düşmesi sonucu 13 yaşındaki Berra Eraslan yaşamını yitirdi.

Kaza, Ankara-Samsun yolu üzeri Elmadağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hareket halinde olan bir tırın köprü üzerinde ilerlerken tekerleği çıktı ve köprüden aşağı düştü. İlk olarak park halindeki bir araca çarpan tekerlek, daha sonra o esnada aracın yanından geçen 13 yaşındaki Berra Eraslan'a çarptı.

Olay Yerine Müdahale

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, 13 yaşındaki Berra Eraslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis İnceleme Başlattı

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Tırın tekerleğinin neden çıktığı ve olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği konusunda detaylı bir araştırma yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa’da motosikletlilere sıkı kontrol
Ümraniye cinayetinde iddianame: Müebbet hapis talebi
Damadı tarafından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti
3 kişi daha serbest
Ela Rümeysa Cebeci'ye ev hapsi