Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kahramankazan ilçesinde yaşanan terör saldırısı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kapsamında planlanan tüm etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek olan tüm etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı.

Bu kararın sebebi, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan hain terör saldırısı olarak belirtildi. ABB tarafından yapılan açıklamada, saldırının üzüntüyle karşılandığı ve şehitlere rahmet dilendiği ifade edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, "Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler, Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Suça sürüklenen çocukları araştırma komisyonu üyeleri belli oldu
Togg 80 bin üretimi aştı, pazarda lider oldu
Abdullah Güler Salvo Yaptı Mitinglerde Bağıran Özgür Özel'in Çıt Sesi Çıkmadı
ADLİ EMANETLERDE TEFTİŞ SÜRÜYOR
VATANDAŞLIK MAAŞINDA TARİH BELLİ OLDU