Ankara Atatürk Lisesi 13. Geleneksel Sanat Gecesi

Ankara Atatürk Lisesi'nin 13. Geleneksel Sanat Gecesi gerçekleştirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın en eski okullarından "Taş Mektep" adıyla anılan Atatürk Lisesi'nin 13. Geleneksel Sanat Gecesi gerçekleştirildi.

Ankara Atatürk Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen gece, Ankara Atatürk Lisesi Türk dili ve edebiyat öğretmeni Zeynep Gül önderliğindeki öğrenci topluluğunun salsa gösterisiyle başladı.

Gecede halk müziği dinletisi, zeybek ve Artvin atabarı gösterisi yapıldı, "Türkçe ses bayrağımızdır" ilkesi ile hazırlanan skeçler, piyesler, şiirler sunuldu.

Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ve UNESCO Ulusal Koordinatörü Prof. Dr. Çelik Tarımcı, proje sorumlusu matematik öğretmeni Gülay Ayyıldız'a Türkiye 2'inciliği sertifikasını takdim etti.

Ankara Atatürk Lisesi Okul Müdürü Bayram Akyüz de edebiyat öğretmeni Zeynep Gül'e taş basması Atatürk resmi hediye etti.

Geceye veliler, mezunlar, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Arap müziğinin "Süperstar"ı Ragheb Alama ilk kez Türkiye’de
Ayasofya’nın kubbesi kapatılıyor
Tarihin En Büyük Takası: 221 Türk Hazinesi Roma’ya İniyor
59 gencin katıldığı ses yarışmasının kazananları belli oldu
Uzun zamandır görünmeyen isim İzmir'de fuarda konuştu