Ankara 19 Mayıs'a 3 dev isimle hazırlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı muhteşem konserlerle kutluyor. Gülşen, Murat Boz ve Mor ve Ötesi'nin performanslarıyla başkent, coşkunun doruğuna çıkacak.

Ankara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Başkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği muhteşem kutlama programıyla dolup taşıyor.

Kutlamalar, 17 Mayıs Cuma günü Gülşen'in enerjisiyle başlayacak. Ünlü pop yıldızı Gülşen'in konseriyle hareketlenen atmosfer, 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz'un sahne almasıyla devam edecek. Ardından, 19 Mayıs Pazar günü Mor ve Ötesi'nin unutulmaz performansıyla şenlikler zirveye ulaşacak.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, bu muazzam etkinliklere ev sahipliği yapacak. Konserler için saat 16.00'dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek, böylece herkes kolayca etkinlik alanına ulaşabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu