Anbar’da Kat Karşılığı 56 Daire ve 4 Dükkan İhalesi Yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Anbar Mahallesi'nde 1 blok 56 adet daire ve 4 dükkân için ihale yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Anbar Mahallesi'nde 1 blok 56 adet daire ve 4 dükkân için ihale yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak Anbar Mahallesi'nde büyük çaplı kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu; "Daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik devam eden kentsel dönüşüm projeleri çerçevesindeki çalışmalarımız devam ediyor. Melikgazi olarak birçok mahallede kentsel dönüşüm yapıyoruz. İlçemiz gelişiyor ve büyüyor. Anbar Mahallemiz yaptığımız tüm çalışmalarla daha prestijli hale geliyor. Gelişiyor ve büyüyor. Melikgazi'mizin yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çerçevede Anbar Mahallesi'nde kat karşılığı 56 adet daire ve 4 dükkan için ihale düzenleyeceğiz. Katılmak isteyen tüm müteahhit firmalarımızı 6 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'de Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşeceğimiz ihalemize bekleriz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gece Karanlığında Işıl Işıl Bir Şantiye: Projektörler Altında Hummalı Çalışma
MECLİS'TE TARİHİ GÜN
HANELERE "NOKTA ATIŞI" DESTEK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan klima araştırması
İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka