Anaokulunda feci son

Malatya'da özel bir anaokulunda 5 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğu havuza düşerek hayatını kaybetti.

Malatya'da özel bir anaokulunda 5 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğu havuza düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 2 ay önce açılan özel bir anaokulunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 5 yaşındaki Miray Korkmaz uyum eğitimi kapsamında bir hafta önceden anaokuluna başladı. Bugün de annesi Güler Korkmaz ile birlikte okula gelen minik Miray, iddiaya göre annesi okul müdürünün odasındayken bir anda gözden kayboldu.

Bir süre sonra kızının olmadığını fark eden anne ve okul yetkilileri, binanın bodrum katında bulunan kapalı yüzme havuzuna baktıklarında Miray'ı suda buldu. Hemen sudan çıkarılan küçük kız çocuğu, yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri okulda inceleme yaparken, nöbetçi savcı da okula gelerek bilgi aldı. Acı haberin ardından aile sinir krizleri geçirirken, küçük çocuğun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü