Anaokulu öğrencilerinin ağaç sevgisi

Kırşehir'de anasınıfı öğrencileri velilerinin temin ettiği çam fidanlarını toprakla buluşturdu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Vali Mithat Saylam Ortaokulu anasınıfı öğrencileri, velilerinin temin ettiği çam fidanlarını okulun bahçesine dikerek örnek bir davranış sergiledi.

Öğretmenlerinin eşliğinde okul bahçesinde toplanan 20 anaokulu öğrencisi, ders programı kapsamında fidan dikimi etkinliğine katıldı. Öğretmenlerinden doğa ve ağaç sevgisi konusunda bilgi alan öğrenciler, çam fidanı dikmek için okulun arka bahçesine geçti.

Öğrenciler, bir velinin getirdiği 20 fidanı alarak, öğretmenlerinin yardımıyla toprakla buluşturdu.Anaokulu öğretmeni Zeliha Özer, okulun bahçesine her öğrenci için bir fidan diktiklerini belirterek, "Küçük yaşta doğa ve ağaç sevgisini kazanmaları çok önemli. Diktikleri fidanların ileride büyük bir ağaca dönüştüğünü görünce öğrencilerim büyük bir mutluluk duyacaklardır" dedi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü