Analig Taekqondo’da Kayseri Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Düzce'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Final müsabakalarında Kayseri takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

Düzce'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Final müsabakalarında Kayseri takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo müsabakaları 03 - 05 Mayıs 2019 tarihleri arasında Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen 16 ilden 320 sporcunun katıldığı müsabakalarda Kayseri Taekwondo sporcularından 55 Kg Büşra Öztürk 1., 51 Kg Kübra Nur Özdemir 2., 29 Kg Zeynep Asya Yeşil 3., 33 Kg Sudenaz Fatma Tekel 3, 41 Kg Kevser İkiz 3., 44 Kg Melisa Özlü 3. ve 47 Kg Elif Dağhan 3. oldu.

Sporcularımız elde ettikleri bu dereceler ile takım halinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Anadolu Yıldızlar Liginde Türkiye üçüncüsü olan Kayseri Taekwondo takımı ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Spor Haberleri

39 Maçlık İkinci Sergen Yalçın Devri Kapandı
Milli Futbolcu Merih Demiral’dan Ağlatan Karar: Kafenin Adındaki Sır Ortaya Çıktı
5 Farklı Branşta Madalya Aldı, İşe At Sırtında Gidiyor
Beşiktaş bu sezon yine hayal kırıklığı yaşadı
Okan Buruk'tan Icardi ve Osimhen İtirafı: Elimiz Kolumuz Bağlandı