Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Karate Yarı Final Müsabakaları Sona Erdi

Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Yıldızlar Karate Yarı Final Müsabakaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Yıldızlar Karate Yarı Final Müsabakaları tamamlandı.

Afyonkarahisar'da Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında düzenlenen Karate Yarı Final Müsabakaları, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda yoğun bir katılımla sona erdi. Toplamda 300 sporcu, müsabakalara katılarak yeteneklerini sergiledi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, genç karatecilerin gösterdikleri mücadelelerden ötürü etkilendiğini belirtti. Ayrıca, Anadolu Yıldızlar Ligi'nin genç sporcular için önemli bir platform olduğunu vurgulayarak, sporun yaygınlaşmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş