Anadolu Ajansı 98 yaşında

Trabzon Valisi Yavuz:"Mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız habercilik yaparak, milli mücadele yıllarından itibaren halkımızı bilgilendiren AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum"

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz, "Mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız habercilik yaparak, milli mücadele yıllarından itibaren halkı bilgilendiren Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yavuz, AA'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Ülkemizin, ulusal ve uluslararası seviyede güvenilir haber kaynağı ve haber ağı olan AA, 6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, istiklal mücadelemizin güçlü sesi olarak kurulmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'nin dünyadaki sesi olan AA, Türkiye'nin ve Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini kazanmış müstesna kuruluşlarımızdandır." değerlendirmesinde bulundu.

AA personelini çalışmalarından dolayı tebrik eden Yavuz, şunları kaydetti:

"Mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız habercilik yaparak, milli mücadele yıllarından itibaren halkımızı bilgilendiren AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan bütün AA personelini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor