Amerikalı turistin, organları bağışlandı

Tatil için geldiği Antalya'da boğulma tehlikesi geçirdikten sonra beyin ölümü gerçekleşen turistin bağışlanan organları, 3 hastaya umut olacak

ANTALYA (AA) - Tatil için geldiği Antalya'da, boğulma tehlikesi geçirdikten sonra beyin ölümü gerçekleşen ABD'li turistin bağışlanan organları, hastalara umut olacak.

Kundu oteller bölgesine gelen mühendis Carlos Fernando Lopez, yüzmek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

Çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarılan Lopez, 112 Acil Servis ekiplerince bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Lopez'in beyin ölümünün gerçekleştiği teşhisi konmasının ardından ailesi, organlarını bağışladı.

Lopez'in iki böbreği ile karaciğerinin aynı hastanede 3 hastaya nakledileceği belirtildi. Mühendisin cenazesinin, uçakla ABD'ye gönderileceği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ