Amed Sportif Faaliyetler icra kıskacında

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'e üst üste kötü haberler geldi.

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'e üst üste kötü haberler geldi. Yeşil kırmızılı kulübe, hem futbolcu transferinden dolayı hem de stat kiralama ücretlerini ödemediği için icra geldi.

2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen Keçiörengücün'nden transfer edilen Muhammed Yılmaz'ın bonservis ücretini ödemeyen Amed Sportif Faaliyetler'e icra gönderildi. 100 bin liradan oluşan bonservis bedelini ödemediği için Amedspor'un TFF nezdindeki gelirlerine icra konulduğu kaydedildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Spor Genel Müdürlüğü'nün, Yeni Diyarbakır Stadyumu'nun kiralama bedelini ödemediği gerekçesiyle Amedspor'a karşı icra işlemi başlatarak kulübün TFF ve Spor Toto'daki gelirlerine 240 bin lira icra koyduğu belirtildi.

Spor Haberleri

39 Maçlık İkinci Sergen Yalçın Devri Kapandı
Milli Futbolcu Merih Demiral’dan Ağlatan Karar: Kafenin Adındaki Sır Ortaya Çıktı
5 Farklı Branşta Madalya Aldı, İşe At Sırtında Gidiyor
Beşiktaş bu sezon yine hayal kırıklığı yaşadı
Okan Buruk'tan Icardi ve Osimhen İtirafı: Elimiz Kolumuz Bağlandı