Amasya'da gençlerin arazi kavgası kanlı bitti! 1 ölü 1 yaralı

Amasya’da bir köyde arazide çıkan silahlı kavgada 25 yaşındaki Mustafa Akıntürk öldü, 20 yaşındaki Cihan Aktaş yaralandı

Amasya’nın Meşeliçiftliği köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Meşeliçiftliği köyünde karşılaşan ve daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunduğu öne sürülen Mustafa Akıntürk (25) ile Cihan Aktaş (20) tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akıntürk ve Aktaş birbirine silahla ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Akıntürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Yaralanan Aktaş ambulansla Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Akıntürk’ün cenazesi yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı
Lüks Rezidansta Aidat İsyanı: Mahkeme Süreci Başladı
DEAŞ yöneticisi eylem talimatını Tik Tok'tan vermiş