Altun'dan şehit öğretmen Aybüke Yalçın paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:- "Çok değil, bundan 2 yıl önce, gencecik bir öğretmen, henüz görevinin sekizinci ayında hain terör örgütü PKK tarafından katledildi. PKK'ya, onun iş birlikçi ve hamilerine bu ülkede yaşama hakkı tanımayac

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın şehit edilişinin ikinci yılı nedeniyle, "Çok değil, bundan 2 yıl önce, gencecik bir öğretmen, henüz görevinin sekizinci ayında hain terör örgütü PKK tarafından katledildi. PKK'ya, onun iş birlikçi ve hamilerine bu ülkede yaşama hakkı tanımayacağız." ifadesini kullandı.

Altun, Twitter hesabından, Batman'ın Kozluk ilçesinde 2 yıl önce bugün PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için paylaşımda bulundu.

Altun, paylaşımında, "Çok değil, bundan 2 yıl önce, gencecik bir öğretmen, henüz görevinin sekizinci ayında hain terör örgütü PKK tarafından katledildi. PKK'ya, onun iş birlikçi ve hamilerine bu ülkede yaşama hakkı tanımayacağız. Aybüke Yalçın'ı unutmadık, unutmayacağız." ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu