Altınordulu Emircan Gürlük, Orenburg’da

Altınordu'nun 19 yaşındaki futbolcusu Emircan Gürlük, Rusya Premier Lig ekiplerinden Orenburg'a transfer oldu.

Altınordu'nun 19 yaşındaki futbolcusu Emircan Gürlük, Rusya Premier Lig ekiplerinden Orenburg'a transfer oldu.

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi önemli isimlerini yetiştirip Avrupa'nın dev kulüplerine satan Altınordu, yine bir başka yeteneğini Avrupa futboluna sundu. Son yıllarda ismi birçok kulüple anılan Emircan Gürlük, Rusya Premier Lig ekiplerinden Orenburg ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Altınordu'nun "Öz Kaynak Sistemi'nden yetiştikten sonra A takıma yükselen ve 2020-2021 sezonundan bu yana kırmızı-lacivertli formayı terleten başarılı kanat oyuncusu; Burak İnce, Enis Destan ve Yiğit Emre Çeltik'ten sonra son 2 yılda Avrupa arenasına çıkartılan dördüncü futbolcu oldu.

Öte yandan Emircan Gürlük, bu sezon ve geçen yıl 30'ar maçta forma giyerken; 2021-2022 sezonunda 3 asist, 2 gol, son sezon da 4 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!