Altınordu’dan kritik 1 puan

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Bandırmaspor'la 3-3 berabere kalarak kritik 1 puan aldı.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Bandırmaspor'la 3-3 berabere kalarak kritik 1 puan aldı. İzmir temsilcisi, bu sonuçla birlikte puanını 34'e yükseltti.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında play-off'a kalma mücadelesi veren Bandırmaspor'la karşı karşıya geldi. Konuk ekip, müsabakanın son bölümüne 3-0'lık üstünlükle girdi. Altınordu, son 20 dakikada 3 gol buldu ve 1 puan aldı. Bu sonuçla birlikte İzmir temsilcisi puanını 34'e yükseltti ve düşme hattındaki en yakın rakibi Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını 3'e çıkarmış oldu. Karşılaşma sonrasında Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, "Bizim için altın değerinde 1 puan oldu. Oyuncularımı 3-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadıkları için kutluyorum. Önümüzdeki iki maçı iyi bir sonuçla atlatarak ligde kalma umutlarımızı devam ettireceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü
Fenerbahçe'de yüzler asık moraller sıfır