Altınordu kalecisi Yanar, kurtarışlarıyla zirvede

Altınordu'nun file bekçisi Ali Emre Yanar, Spor Toto 1. Lig'de maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci konumunda bulunuyor.

Altınordu'nun file bekçisi Ali Emre Yanar, Spor Toto 1. Lig'de maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci konumunda bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig'de Altınordu'nun kalecisi Ali Emre Yanar, kurtarışlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 24 yaşındaki file bekçisi, bu sezon 11 maçta forma giydi. Bu süreçte kalesinde 19 gol görmesine rağmen maç başına 4 kurtarışa imza attı. Genç kaleci yaptığı kurtarışlarla ligin zirvesinde yer alıyor. Yanar'ın, 1. Lig'de en fazla kurtarış yapan kaleci olmasına rağmen Altınordu, bu sezon sadece 1 maçta kalesini gole kapatabildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Uzun saçlarıyla rakiplerine 2 kırmızı kart aldırdı
Berfu Cengiz, Türk Telekom Ankara Open’da şampiyonluğa ulaştı
50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti
Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda