Altınordu direksiyona geçti

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor'u deplasmanda uzatma dakikalarında attığı golle devirerek kendini Play-Off hattına atan Altınordu kaderini kendi ellerine aldı.

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor'u deplasmanda uzatma dakikalarında attığı golle devirerek kendini Play-Off hattına atan Altınordu kaderini kendi ellerine aldı.

Altınordu Play-Off hayalleri sarmaya başladı. Sezon boyunca sürekli ilk 6 yarışında olan İzmir temsilcisi, son 2 haftaya girilirken kaderini kendi ellerine almayı başardı. Okan Derici'nin uzatma dakikalarında attığı golle Adanaspor deplasmanından galibiyetle dönen kırmızı-lacivertliler, Adana Demirspor'un deplasmanda Giresunspor'a kaybetmesiyle birlikte haftayı 54 puanla 6. basamakta noktaladı. Adana Demirspor'un 2 puan önünde yer alan kırmızı-lacivertliler, kalan 2 maçı kazanması takdirde rakipleri Adana Demirspor ve Ümraniyespor'un aldığı sonuçlara bakmaksızın Spor Toto Süper Lig için Play-Off oynamaya hak kazanacak. İzmir temsilcisi geride kalan 2 haftada sahasında Boluspor ve deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

İkili averaj tehlikesi

Play-Off yolunda kendi kaderini kendisi çizecek olan Altınordu'nun en büyük tehlikelerinin başında ikili averaj geliyor. Ligde Gazişehir, Osmanlıspor, Adana Demirspor ve Ümraniyespor ile birlikte ilk 6 yarışı veren İzmir temsilcisi, rakiplerine karşı ikili averajda sınıfta kaldı. Osmanlıspor'u deplasmanda 3-0 yenen Altınordu, rakibine İzmir'de 3-0 kaybetti. Adana Demirspor'a her iki maçta da kaybeden kırmızı-lacivertliler, Ümraniyespor ile oynadığı maçlarda ise bir beraberlik ve bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. İzmir temsilcisi ikili averajda sadece Gazişehir'e kaybetmedi. Deplasmanda oynanan maçı tek golle kaybeden kırmızı-lacivertliler, İzmir rakibini aynı skorla devirmeyi başardı.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu