Altınordu, ateş hattında

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında birebir rakibi olan Erzurumspor FK'ya evinde 1-0 mağlup olan Altınordu, ligde kalma şansını son haftaya bıraktı.

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında birebir rakibi olan Erzurumspor FK'ya evinde 1-0 mağlup olan Altınordu, ligde kalma şansını son haftaya bıraktı.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında düşme hattında yer alan Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi. İki takımında mutlak galibiyete ihtiyacı olan karşılaşmayı Erzurumspor FK 1-0 kazandı ve puanını 36'ya yükseltirken, 34 puanda kalan Altınordu işini zora bıraktı. İzmir temsilcisi, ligin son haftasında Süper Lig'e çıkma şansı son haftaya kalan Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Gelecek hafta oynanacak son maçla alakalı açıklama da yapan Altınordu'nun teknik direktörü Hasan Özer, "Çaykur Rizespor, Göztepe deplasmanda berabere kaldı. Onlar için 1 puan şampiyonluğa yetecek gibi ama bize 1 puan yetmeyecek. Biz kazanmak için gideceğiz. Olur mu olmaz mı bilemiyorum ama son maçımızı kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Zirve için Yunanistan'da! Obradovic anlaşmayı imzalıyor
Yeni bir yıldız adayı daha bulup geldiler
Fenerbahçe'de Transfer Harekatı: İsmail Kartal'dan Greenwood Hamlesi
Fenerbahçe'de tarih belli oldu! Sahaya iniyorlar
Bursaspor forma satışında Süper Lig'e çıktı