Altındağ’dan depremzedelere kömür desteği

Ankara Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor.

Ankara Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor.

Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara'da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ'a yerleşen depremzedelere, ücretsiz kömür dağıtımı yapılıyor. Deprem bölgelerinden gelen ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar 444 39 19 numaraları Altın Masa Çağrı Merkezi ile irtibata geçebilir.

Altınay yakından ilgileniyor

Deprem bölgelerindeki yoğun çalışma ve yardımlarında Ankara'da da sürdüğünü sözlerine ekleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızın her birine destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah. Belediyemizin sosyal yardım birimi Altınay depremzede vatandaşlarımız ile yakından ilgileniyor. Altındağ Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Birçok konuda olduğu gibi ısınma ihtiyaçlarına da destek oluyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia