Altın alımında taksit sayısı arttırıldı

BDDK, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresini 4 aydan 8 aya çıkardı.

BDDK, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresini 4 aydan 8 aya çıkardı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kredi kartıyla yapılan kuyum harcamalarında değişiklik yaptı. Kurum, 24 Ekim 2019 tarihli ve 8632 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26'ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresinin 4 aydan 8 aya çıkarılmasına karar verdi.

Ekonomi Haberleri

Protein bar markalarından TRUBAR, Türkiye’de satışa sunuldu
YILLIK ENFLASYONDA 57 AYIN REKORU
İŞTE ŞAMPİYON ÜRÜNLER
Beypazarı’nda Butik Üretim: Baby Havuç İlgi Gören Ürün Oldu
Ekim ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı