Altay, skoru koruyamıyor

Altay, Spor Toto 1. Lig'de arka arkaya oynadığı Denizlispor ve Tuzlaspor maçlarında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Altay, Spor Toto 1. Lig'de arka arkaya oynadığı Denizlispor ve Tuzlaspor maçlarında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Altay, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı son iki karşılaşmada öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. İzmir temsilcisi, ilk olarak 17. hafta mücadelesinde Denizlispor'a konuk olmuştu. Karşılaşmanın 46. dakikasında 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, 86 ile 90. dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. İzmir temsilcisi, bir sonraki hafta deplasmanda bu kez Tuzlaspor'la karşılaştı. Altay, maça hızlı başlamış ve Ceyhun ile Paixao'nun attığı gollerle 2-0 öne geçmişti.

Ancak siyah-beyazlılar, yine skoru tutamadı ve karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı