Altay, sezon başına geri döndü

Altay, Spor Toto 1. Lig'de son üç haftada üst üste aldığı 3 mağlubiyetten sonra sezon başındaki kötü serisini tekrar yaşadı.

Altay, Spor Toto 1. Lig'de son üç haftada üst üste aldığı 3 mağlubiyetten sonra sezon başındaki kötü serisini tekrar yaşadı.

Altay'da, sezon başında maddi sorunlardan dolayı oyuncular kampa yetişemeyip hazırlık dönemini eksik geçirmişti. Durum böyle olunca İzmir temsilcisi, tam kadro olarak hazırlık yapamamış ve lige arka arkaya 3 yenilgiyle başlamıştı. Bu kötü süreçte takımı toparlayan Sinan Kaloğlu ve ekibi, daha sonra yükselişe geçmişti. İzmir temsilcisi, bu sürecin yine aynısını yaşamaya başladı. Siyah-beyazlı takım sezon başındaki gibi yine arka arkaya 3 mağlubiyet yaşadı ve adeta başa sardı. Altay, son galibiyetini aralık ayında Boluspor'a karşı almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı