Altan kardeşlerin FETÖ soruşturması

Soruşturma kapsamında, örgütün yargı yapılanması kapsamında tutuklanan Balyoz Planı davasına bakan eski savcı Hüseyin Kaplan'ın tanık olarak ifadesine başvuruldu

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargı yapılanmasına ilişkin soruşturmada tutuklanan Balyoz Planı davasına bakan eski savcı Hüseyin Kaplan, gazeteci-yazar Ahmet Altan ve kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan'ın gözaltına alındığı FETÖ soruşturması kapsamında tanık olarak ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Can Tuncay tarafından yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Savcı Tuncay, FETÖ'nün yargı yapılanması soruşturması kapsamında 21 Ağustos'ta "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanan eski savcı Hüseyin Kaplan'ın tanık olarak ifadesini aldığı öğrenildi.

Soruşturması kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN