Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

Bakanlıkta Büyükelçi Erdmann'a, Adalet Bakanı Bozdağ'ın Almanya'daki programının iptaline neden olan gelişmeden duyulan rahatsızlık iletildi

ANKARA (AA) - Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya'da Türk vatandaşları ile bir araya geleceği programın iptaline neden olan gelişmelerle alakalı olarak Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bakan Bozdağ'ın Almanya'da Türk vatandaşlarla buluşacağı programın iptaline neden olan gelişmelerle alakalı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun talimatıyla Erdmann bu akşam Bakanlığa çağrıldı.

Bakanlıkta Müsteşar Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay tarafından Büyükelçi Erdmann'a bu gelişmeden duyulan rahatsızlık ve buna ilişkin tepki aktarıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Almanya'daki toplantıları iptal edilmişti.

AA

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?