Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararı

TÜ Rektörü Prof. Dr. Yörük:- "Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor. En son Almanya parlamentosunda bu haksız kararı gördük"

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Almanya Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını "Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor. En son Almanya parlamentosunda bu haksız kararı gördük." sözleriyle değerlendirdi.

Yörük, Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her geçen gün gelişip güçlendiğini, bu nedenle dış ülkeler tarafından bazı saldırılara maruz kaldığını söyledi.

Almanya Federal Meclisinin kararının "haksız" olduğunu dile getiren Yörük, ''Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor. En son Almanya parlamentosunda bu haksız kararı gördük. Bunların dışında askeri olarak da Kilis'e düşen roketler gibi saldırılar yaşayabiliyoruz. Bizim de görevimiz bu saldırılara karşı her türlü tedbiri almak ve dimdik ayakta durabilmektir. Bu anlamda 1 milyon lirayı aşkın yatırımla kontrol santrali kurarak dünyadan gelebilecek siber saldırılara karşı önlemimizi aldık." şeklinde konuştu.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin