Alkollü sürücünün çarptığı 5 koyun telef oldu

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde alkollü sürücünün otomobil ile çarptığı 5 koyun telef oldu.

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde alkollü sürücünün otomobil ile çarptığı 5 koyun telef oldu.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca ilçeye bağlı Deveciuşağı Mahallesi'nde ikamet eden H.D. ve K.S. isimli şahıslar, bir otomobilin kendilerine ait koyun sürüsüne çarptığını, 5 koyunun telef olduğunu, 5 koyunun ise yaralandığını, otomobilin olay yerinden kaçtığını ve plakasını alamadıklarını bildirmeleri üzerine olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Jandarma ekipleri yapılan araştırma sonucunda, sürüye çarpan otomobili tespit ederek sürücüsünün A.S. olduğunu ve şahsın 1.65 promil alkollü olduğunu belirledi.

Jandarma Trafik ekiplerince otomobil sürücüsünün sürücü belgesine 6 ay süre ile el konulurken, toplamda 7 bin 707 TL idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aksaray’da eş zamanlı kaçak silah baskını! 5 gözaltı
Karaman’da iki katlı ev alev alev yandı
FETÖ'ye 'yüksek aidiyet' listesi operasyonu: 19 gözaltı
LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi