Aliya İzzetbegoviç'in vefatının 15. yılı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:- "Ömrünü halkının özgürlük, bağımsızlık ve adalet mücadelesine adamış, yapılan zulmü cesareti ve imanı ile yenen kardeş ülke Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı büyük devlet adamı Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i vefatını

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i vefatının 15'inci yılında andı.

Oktay, Aliya İzzetbegoviç'in vefatının 15. yılı dolayısıyla Twitter hesabından bir mesaj yayımlayarak, "Bilge Kral"ın ömrünü halkının özgürlük, bağımsızlık ve adalet mücadelesine adadığını belirtti.

Fuat Oktay, "Yapılan zulmü cesareti ve imanı ile yenen kardeş ülke Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı büyük devlet adamı Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i vefatının 15. yıl dönümünde rahmetle yad ediyorum." ifadesini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ