Alişan'dan Show TV'ye haciz şoku!

Show Tv'de program yapan ünlü bir isim, alacakları ödenmediği gerekçesiyle kanala haciz gönderdi!

Askere gitmeden önce Çağla Şikel'le birlikte Show TV'de sabah programı yapan Alişan, alacaklarından ötürü söz konusu kanala haciz memurlarını gönderdi.

Alişan'ın, yaptığı sabah programı sürecinde askere gitmesinden sonra, program bir süre daha Çağla Şikel'le devam etmiş sonra yerini Seda Sayan'ın sabah programına bırakmıştı.

Bunun üzerine Alişan, alacaklarından ötürü kanala dava açtı. 25 Haziran Cuma günü Show TV'ye haciz memurlarının gitmesiyle şok olan çalışanlar, note-booklarını bile evlerine kaçırdılar.

Ekranın en kötü sunucularından biri olan Alişan, askere gitmemek için yaptığı hilelerle gündeme gelmişti. Kendini bir futbol takımının kadrosunda göstermiş, bunun içinde o kulübe para bile vermişti. Foyası ortaya çıkınca da askere gitmek zorunda kalmıştı.

Medya Haberleri

Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu