Aliağa Belediyesinden Yeni Mahalle’ye polis merkezi binası

Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapılacak olan polis merkezi projesi, düzenlenen protokol ile imza altına alındı.

Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapılacak olan polis merkezi projesi, düzenlenen protokol ile imza altına alındı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından imzalanan protokol çerçevesinde polis merkezinin tüm hafriyat ve kaba inşaat işleri Aliağa Belediyesi bütçesinden karşılanacak. Aliağa'nın en kalabalık mahallesi olan Yeni Mahalle'de 399 ada, 5 parsel sayılı taşınmaz üzerinde toplam bin 80 metrekare yapı alanına sahip olacak bina 4 kattan oluşacak. Aliağa'ya uzun yıllar hizmet verecek olan polis merkezinin yapımına etüt işleri ve yapım ihalesi sonrasında başlanacak.

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, başkanlık makamında imzalanan protokol sonrası günün anısına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a ay yıldız motiflerinden oluşan tablo hediye etti.

Polis merkezi projesi için yapılacak iş ve işlemlere ilişkin belediye başkanına yetki verilmesi hususu Aralık Ayı Olağan Meclisinde gündeme alınmış, gündem maddesi oy birliği ile kabul edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çinli kadın Avanos'ta Müslüman oldu
Konya Ovası’nda Yeni Nesil İş Birliği Dönemi
Hırsızlık için girdiği binada kapıları yokladı, açamayınca koridora tuvaletini yaptı
Türkiye Bu İyilik Hareketini Konuşuyor: Kovalar Mamayla Doluyor
Erzincanlılar gecesinde sosyal medya vurgusu