Alex son kez Galatasaray karşısında

Coritiba formasıya jübile yapan sambacı, Alanya Turnuvası için yeniden Türkiye’ye gelecek. İlk maçını Beşiktaş, son sınavını ise Galatasaray’a karşı verecek.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı ve kaptanı Alex de Souza'nın yolu yine Türkiye'den geçecek... Ülkesinde jübile yapan ve sarı lacivertli formayla Hürriyet'in haberine göre, Türkiye'de de jübile yapma talebine Fenerbahçe tarafından izin verilmeyen Brezilyalı yıldız, son kez Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı Coritiba formasını Alanya'da giyecek.

Ünlü organizasyon firması Sport Park Yönetim Kurulu Başkanı Doğukan İntepe'nin verdiği bilgilere göre "Sport Park Uluslararası Futbol Turnuvası"na Brezilya'dan Coritiba, Arjantin'den River Plate, Beşiktaş ve Galatasaray katılacak.

AÇILIŞI BEŞİKTAŞ YAPACAK

16 Ocak'ta Beşiktaş-Coritiba, 17 Ocak'ta Galatasaray-River Plate, 18 Ocak'ta Beşiktaş-River Plate ve Galatasaray-Coritiba maçları oynanacak. Alanya Stadı'ndaki yıldızlar geçidine sahne olacak maçların bilet fiyatları da normal 50 TL, VIP 70 TL olarak belirlendi.

yenişafak.com.tr

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi