Albayrak grubu endüstri 4.0'ı anlatacak ve genç beyinlere ulaşacak

Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant, Öğrenci Kariyeri'nde, endüstri 4.0'ı ve Albayrak Grubu'nun teknoloji yatırımlarını anlatacak.

Albayrak Grubu'nun açıklamasına göre, şirketlerin başarılı isimleriyle, mesleki branşlarına ve ilgi alanlarına göre öğrencilerle profesyonelleri dijital platformda buluşturan Öğrenci Kariyeri, kariyer sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor.

Bir grup üniversite öğrencisinin girişimiyle 2013 yılında üniversite ve kariyer odaklı hedeflerle kurulan Öğrenci Kariyeri, bugün dijital platformda başlayacak.

Günde 4 oturumda gerçekleşen platformda, endüstri 4.0, insan kaynakları, mühendislik, satış ve pazarlama zirveleri gerçekleşecek.

Zirve kapsamında 14 Mayıs'ta konuşacak Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nalbant, Endüstri 4.0 Dijital Oturumunda, öğrencilere grubun endüstri 4.0 yatırımlarını ve dünyada 4. sanayi devrimini anlatacak.

Ekonomi Haberleri

TOKİ 32 bin 800 adrese gönderecek! Şehiriçi ve şehirdışı detayı
ÖTV’siz Araç Alımında Yeni Düzenleme Resmi Gazete’de Yürürlükte
Kuyumculukta "Mavi Kart" Dönemi: Yetkisiz Toptancıya Geçit Yok!
660 kişi işsiz kalacak! 155 yıllık dünya devi üretimi durduruyor
Narenciyede 697 Milyon Dolarlık Dev İhracat: Zirve Irak ve Rusya'nın!