Alanyasporlu Efecan Karaca ligin ilk yarısını sessiz geçirdi

Corendon Alanyaspor'un tecrübeli futbolcusu Efecan Karaca, Süper Lig'de geride kalan 19 haftada gol veya asist katkısı veremedi.

Alanyaspor'da bu sezon 19 Süper Lig maçına çıkan Efecan Karaca, çıktığı müsabakalarda henüz gol sevinci yaşayamadı.

Takımın kaptanlığını da yapan Efecan, bu hafta içi oynanan 16. erteleme hafta müsabakasında sarı kart görerek hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçında da cezalı duruma düştü.

11 sezondur Alanyaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonu ise 5 gol, 6 asistle tamamlamıştı.

Efecan Karaca ayrıca 8 kez de A Milli Takım forması giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak
Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk Düdük Çaldı
UEFA Türkiye'yi pas geçti
Konyaspor'dan istikbaline balans ayarı